30 de maig del 2013

No està escrit a les estrelles








En Felipe Amaya de 3r A també ens recomana No està escrit a les estrelles! Ja veieu que és un llibre amb molt èxit, vinga animeu-vos a llegir-lo:


Argument: "La Hazel, una malalta terminal, i la seva familia viuen a Indianapolis. La Hazel es casi cada dia al centre de suport per als nens amb càncer, i al principi no li agrada. Fins que un dia coneix a un noi nou molt guapo, l'Augustus Waters, que tenia una cama falsa perquè per culpa del càncer li varen tallar. Ell acompanyava a l'Isaac perquè eren amics. Es fan molt amics els 3, i s'ho passen bé però l'Augustus i la Hazel comencen a enamorar-se i al final no saben què fer. La Hazel li recomana un llibre a l'Augustus els 2 volen conèixzer l'autor del llibre, en Peter van Houten. 
El van a veure a Holanda gràcies a la invitació de l'assistenta de l'autor i es decepcionen. Allà fan l'amor a l'hotel i es tornen parella, però no ho diuen fins que tornen a casa. Passa un temps i l'Augustus li explica a la Hazel que li ha retornat el càncer, i aquesta vegada per tot el cos i que es morirà segurament. Passen els dies i l'Augustus es posa malalt i va empitjorant, però la Hazel sempre està al seu costat fins que mor. Al final arriben unes cartes maques de l'Augustus a la Hazel ."

Opinió personal: "M'ha agradat aquest llibre i a més l'he entès molt bé. La història és molt agradable, perquè es com d'amor eprò el final és drama. No m'agradaria posar-me a la pell dels personatges. El vocabulari del llibre és en general fàcil. El recomano a la gent que li agrada la lectura."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada