15 de maig del 2013

L'escriptor/a del mes: David Safier

Aquest mes us recomanem en David Safier, un  peridoista alemany de ràdio i televisió, que des del 2008 també es dedica a l'escriptura! 

El 2008 va publicar la seva primera novel·la Maleït Karma 

En aquesta novel·la humorística, però alhora trascendent, una ambiciosa presentadora de televisió d'èxit, que té la seva família molt arreconada, mor quan li cau a sobre el wàter d'una obsoleta estació espacial russa i, degut al mal karma que ha acumulat durant la seva vida humana, es reencarna en una formiga. A partir d'aquí el seu objectiu serà acumular bon karma per tal de pujar en l'escala de la reencarnació i aconseguir guanyar de nou un lloc al cor de la seva família. En aquesta aventura serà acompanyada al llarg de diverses existències per un altre humà de mal karma que també s'ha reencarnat en un animal, el famós seductor Giacomo Casanova.






A la biblioteca també hi trobareu una altre obra seva,  Jo, jo, jo...i Shakespeare

Ja és prou difícil que un home i una dona comparteixin la vida, però quan, a més, han de compartir el cos, tot plegat es complica molt. La Rosa no té sort amb l’amor, troba molt a faltar el seu antic company, en Jan, i la seva vida li sembla avorridíssima. Convençuda que en Jan és l’amor de la seva vida, la Rosa decideix posar remei a la seva infelicitat i es deixa hipnotitzar per un mag que al·lega que pot fer viatjar la gent en el temps. Aviat es trobarà reencarnada en un cavaller que s’està batent en duel. Som a l’any 1594 i aquest cavaller es diu William Shakespeare. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada