9 de maig del 2013

No està escrit a les estrelles







Avui dins l'espai de comentaris i recomanacions Què llegeixes la Míriam Vera de 3r A ens recomana el llibre No està escrit a les estrelles, de John Green, que s'ha llegit dins el Premi Protagonista Jove:

Argument: "La Hazel i l'Augustus es coneixen en un grup de suport de malalts de càncer i es fan amics. Ell i la Hazel es fan admiradors incondicionals de l'escriptor Peter i decideixen anar a Holanda a preguntar-li curiositats sobre un dels seus llibres. Al llarg de tots aquests fets, la Hazel i l'Augustus acaben visquent una història d'amor, tot i sabent la Hazel que morirà..Més tard a l'Augustus li diuen que torna a tenir càncer i al cap de poc també es mor."

Opinió personal: "Aquest llibre és el que més m'ha agradat de tots els que he llegit a l'aula de lectura; la història m'encanta, tot i que trobo que algunes parts del llibre han sigut bastant avorrides i que el vocabulari era massa seriós per tractar-se d'adolescents. El llibre és fàcil d'entendre i la història és molt maca, s'explica en primera persona. M'ha sorprès que l'Augustus li enviés a en Peter una carta per la Hazel, aquest llibre t'empeny a continuar llegint. Està bé."




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada