Què llegeixes?

Un curs més torna la secció Què Llegeixes? Si us agradat molt un llibre i creieu que val la pena recomanar-lo als vostres companys o si simplement voleu explicar què us ha semblat el darrer llibre llegit, ho podeu fer en aquesta secció!
Vinga animeu-vos a participar i ajudareu als vostres companys a llegir els millors llibres de la biblioteca.

Aquest curs el comencem amb una recomanació d'en  Felipe Amay: El noi que va trobar la felicitat:


"El Hanayun té onze anys quan ha de fugir de l'Afganistan amb part de la família per culpa dels talibans. Després de viatjar durant molt de temps i correr perill, arriben a Holanda on intenten començar una vida nova. El Hamayun i els seus germans s'integren al nou país, però la família viu amenaçada per la possibilitat que el govern d'Holanda no els accepti l'estatus de refugiats ni el permís de residència en aquest país, i tenen por que hagin de tornar a l'Afganistan i siguin detinguts pels taliban, perquè la seva vida estaria en perill. A l'Afganistan viuen les àvies, l'Eriço (el germà de l'Hamayun) i el Faisal, i sempre té l'esperança de tornar-los a veure."

"A mi aquest llibre m'ha agradat molt perquè s'enten molt bé i la història et fa posar a dins la pell dels personatges, ja que penses que això passa de veritat i que molta gent ho pateix. El vocabulari és normal, la història maca i entreten. Llàstima que no es sàpiga el final perquè voldria saber com acaba..Recomano aquest llibre a tothom".
En Felipe Amaya de 3r A també ens recomana No està escrit a les estrelles! Ja veieu que és un llibre amb molt èxit, vinga animeu-vos a llegir-lo:


Argument: "La Hazel, una malalta terminal, i la seva familia viuen a Indianapolis. La Hazel es casi cada dia al centre de suport per als nens amb càncer, i al principi no li agrada. Fins que un dia coneix a un noi nou molt guapo, l'Augustus Waters, que tenia una cama falsa perquè per culpa del càncer li varen tallar. Ell acompanyava a l'Isaac perquè eren amics. Es fan molt amics els 3, i s'ho passen bé però l'Augustus i la Hazel comencen a enamorar-se i al final no saben què fer. La Hazel li recomana un llibre a l'Augustus els 2 volen conèixzer l'autor del llibre, en Peter van Houten. 
El van a veure a Holanda gràcies a la invitació de l'assistenta de l'autor i es decepcionen. Allà fan l'amor a l'hotel i es tornen parella, però no ho diuen fins que tornen a casa. Passa un temps i l'Augustus li explica a la Hazel que li ha retornat el càncer, i aquesta vegada per tot el cos i que es morirà segurament. Passen els dies i l'Augustus es posa malalt i va empitjorant, però la Hazel sempre està al seu costat fins que mor. Al final arriben unes cartes maques de l'Augustus a la Hazel ."

Opinió personal: "M'ha agradat aquest llibre i a més l'he entès molt bé. La història és molt agradable, perquè es com d'amor eprò el final és drama. No m'agradaria posar-me a la pell dels personatges. El vocabulari del llibre és en general fàcil. El recomano a la gent que li agrada la lectura."

Dins el Què llegeixes la Daniela Machado de 3r B ens recomana L'assassí de la corbata, de la Marie-Aude Murail, que s'ha llegit dins el Premi Protagonista Jove: 

Argument: "La Ruth troba una foto on surt el seu pare, la seva mare i la seva tieta, però la foto és enganyosa perquè semblava que en Martin agafés de la mà la seva mare però en realitat era la seva tia, germana bessona de la Marie Ève. Al llarg de la història es pot veure com en René i l'avi de les nenes acusa a en Marti d'haver matat a la seva filla amb una corbata, la corbata que li va regalar ella el dia del seu aniversari. Finalment en Martin va a la presó perquè es va declarar culpable quan una amiga seva va desaparèixer i van trobar taques de sang al cotxe."

Opinió personal: "Jo trobo aquest llibre molt interessant , al principi pensava que seria avorrit, però una vegada llegint-lo més a fondo em va semblar més interessant; i quan em vaig concentrar de ple en la lectura m'ha agradat més i tenia ganes de seguir llegint per saber com acabava la història. El recomano a tota la gent que li agradi la lectura i vulgui passar-s'ho bé i entretenir-se."

En Salhadin Kharmich de 1er B us recomana Què farem, què direm? d'en Pep Coll:

"Va sobre una nena que es diu Bet. La Bel té un amic que es diu Iu i que estima la Bet.   La Bet decideix entrar al museu etnològic per agafar el canut dels minairons. La Bet li diu a l'Iu que li digui al vigilant que hi ha foc i que distregui al vigilant per així agafar el canut dels minaironsper fer un treball. Aleshores el roben i el vigilant se n'adona que no hi és i busca directament la Bet perquè ella sempre va al museu. Però la Bet es salvarà i finalment podrà fer el treball i retornar el canut del minairons.
M'ha agradat perquè és entretingut i té molta aventura."L'Andreu Martí de 3r B s'ha llegit el llibre Resurrecció dins el club de lectura del Premi Protagonista Jove:Argument: "Aquesta història va d'un home al que se li mor la seva filla i contracta dos agents perquè la ressucitin. Els investigadors tenen que passar per molts moments difícils, però al final troben el que estaven buscant i ho compleixen."

Opinió personal: "Trobo que aquest llibre està força bé, et posa en la història completament i no es fa gens cansat. És una història original i tot i que no acab bé, agrada."Avui dins l'espai de comentaris i recomanacions Què llegeixes la Míriam Vera de 3r A ens recomana el llibre No està escrit a les estrelles, de John Green, que s'ha llegit dins el Premi Protagonista Jove:


Argument: "La Hazel i l'Augustus es coneixen en un grup de suport de malalts de càncer i es fan amics. Ell i la Hazel es fan admiradors incondicionals de l'escriptor Peter i decideixen anar a Holanda a preguntar-li curiositats sobre un dels seus llibres. Al llarg de tots aquests fets, la Hazel i l'Augustus acaben visquent una història d'amor, tot i sabent la Hazel que morirà..Més tard a l'Augustus li diuen que torna a tenir càncer i al cap de poc també es mor."

Opinió personal: "Aquest llibre és el que més m'ha agradat de tots els que he llegit a l'aula de lectura; la història m'encanta, tot i que trobo que algunes parts del llibre han sigut bastant avorrides i que el vocabulari era massa seriós per tractar-se d'adolescents. El llibre és fàcil d'entendre i la història és molt maca, s'explica en primera persona. M'ha sorprès que l'Augustus li enviés a en Peter una carta per la Hazel, aquest llibre t'empeny a continuar llegint. Està bé."


En Mimoun Ahrika de 1er D us recomana El Diaria del Greg: Un pringat total, li ha encantat!:

"En Greg és un noi que li diuen que és molt descuidat i no es preocupa dels seus germans. Va a l'institut i el fiquen  a una classe de pringats; a més no li agrada sentar-se al costat del company que té i prefereix anar amb les nenes. M'agraden les seves aventures perquè fan riure com quan neva i ell i en Roulish volen fer el ninot de neu més gran del món, però ve el pare del Greg i els el destrossa; o quan per Nadal el seu germà petit agafa una revista de regals i ho marcat tot perquè ho vol tot, aleshores en Greg li diu que si ho marca tot els seus pares no tindran diners per comprar-ho...però al final els pares li compren tot el que volia al germà petit i només un regal al Greg." 


La Fàtima Chtaibi de 1r cicle sociosanitari us recomana un llibre que hem comprat fa molt poc a la biblioteca Caçadors d'ombres: 1 ciutat d'ossos:"El llibre va de la Clary que és una noia especial. La Clary descobreix per primera vegada al Pandemonium en una discoteca de Nova York. Allà es toparà també amb la Jace que és invisible a els ulls de les persones normals...També descobrirà que la Jace és un caçador d'ombres, és a dir de dimonis, i la sorprendrà molt. La Clary decideix portar-la amb ella a l'institut on viurà aventures esgarrifosses."


L'Anouar Essione de 2n A s'acaba de llegir una nova aventura del Diari del Greg: Això és massa! Li ha agradat tant que li recomana a tothom que es vulgui riure una estona:


"El llibre va d'un noi, en Greg, que explica les coses que li van passant cada dia. Té un germà que sempre va en contra seu i a més el seu pare els ha apuntat als 2 a un equip de futbol. Els ha apuntat perquè els amics del seu pare se n'enriuen dels fills que té, diuen que no fan res.  
En Greg s'apunta al futbol, però sempre està a la banqueta perquè no li agrada, i quan l'entrenador el fa jugar de porter, i falta un minut pel final i li piten un penalti en contra, doncs ell s'ajup a mirar una flor (perquè li agraden molt) i li marquen..Però li fan una foto just de quan s'ajup i surt al diari de l'institut i tothom se n'enriu.

M'ha agradat perquè tota la col·lecció és molt divertida i et rius molt."


  
L'Abdel El Abbassi de 2n E es va llegir el llibre d'en Julio Verne, La volta al món en 80 dies, un llibre ple d'aventures que li va agradar molt i us el recomana:


"Va d'un home de Londres ric que va fer un tracte amb un amic de que podia fer la volta al món en 80 dies apostant 20.000 lliures i va començar el viatge emocionant i ple d'aventures amb el seu majordom. Varen començar a anar per tot el món, en la Índia hi coneix l'amor de la seva vida i finalment arriba una hora tard, però al fer la volta al món tenia 12 hores de més per arribar. I per tant va guanyar els diners però amb el viatge ja s'havia gastat 19.000 lliures i per tant només en va guanyar 1.000!!!" En Soulaiman El-Abbassi de 2n D us recomana aquest llibre:


Era un noi que es pensava que era un pringat perquè tenia un amic que anava amb ell a totes parts i sempre li deia que no es fiqués el dit al nas i que no fes les coses que feia. També li donava molta importància en Greg a la reputació i a les noies; m'enrecordo que hi ha un moment del llibre que una noia es xiva d'una cosa seva i s'enfada molt.

M'ha agradat perquè feia riure i de vegades quan s'emprenyava deia paraulotes.A en Bilal Ahrika de 2n li agraden molt els còmics d'en Tintín. Avui us recomana un que s'ha llegit últimament i li ha agradat molt:


Va d'una petrolera que fa benzina dolenta. En Tintín ho va a investigar a l'Aràbia Saudita i els estafadors el voldran matar perquè els ha descobert i no volen que ningú ho sàpiga. Al final tot es solucionarà i detindran els dolents.

M'ha agradat el final quan el persegueixen i el volen matar perquè es estranger i ha descobert la benzina i perquè té molta aventura.

En Soulaiman El Abbassi de 2n D s'ha llegit ¡Socorro! i us el recomana!

"És un llibre que explica un conte diferent a cada capítol. Aquests contes fan una mica de por i a més cada capítol és més divertit que l'altre.
M'ha agradat perquè fa bastanta por i et deixa nerviós, sense saber què passarà.......
Si t'agraden els llibres de por llegiu aquest!!!" La Fatima Chtaibi del cicle sociosanitari us recomana el llibre El llenguatge secret de les flors:


“La Victòria és una noia que és abandonada de petita i que va passar tota la seva infantesa entre una família adoptiva i una altre. La única mare que de veritat ha tingut va ser l'Elisabeth, la dona que li va ensenyar el llenguatge secret de les flors...
Quan la Victòria compleix 18 anys decideix començar la seva vida i comença a treballar en una floristeria on porta la felicitat a la gent mentres ells necessita que algun noi misteriós li porti felicitat a ella”.

El llibre que he llegit i m’ha agradat més a sigut: ‘Diari d’una penjada’. Aquest el vaig començar a llegir al primer trimestre i em va agradar tant que quan el vaig acabar vaig buscar el segon.
Aquests dos llibres que he llegit suposo que m’han agradat perquè tracta sobre l’amor, l’adolescència.. I aquests són temes molt reals i pels que qualsevol pot estar passant. A més el llibre introdueix comèdia i aquest fet fa que t’ho passis molt bé.
En definitiva, a mi m’ha agradat molt I el recomano a tothom; sobretot a adolescents."


 Ester Pedregosa 2n C"El llibre L’excursió i d’altres maremàgnums, de Gerald Durrell, m’ha semblat interessant. És un llibre molt entretingut i divertit per llegir.
Aquesta novel·la explica sis històries diferents (relats curts). El millor és que tots els relats són reals i els ha viscut l’autor.
De tots aquests relats, però, el que m’ha agradat més és l’últim, que s’anomena L’entrada. En aquest cas, Gerald explica la història que ha llegit d’un manuscrit antic que ha trobat: un home que va a viure en un castell i descobreix els estranys fenòmens que hi passen, com l’aparició de criatures vives en un mirall.

Així doncs, us recomano el llibre L’excursió perquè és molt imaginatiu i pot agradar molt als aficionats de la lectura."Roger Font Vilagran, 2n C"El llibre que he llegit i m'ha agradat més ha estat "Alícia al país de la televisió". És un llibre d'una adolescent, l'Ona, que passa un càsting per entrar a una serie. És la escollida, i amb el temps es va descobrint que la fama. Ella no sabia que era ser famosa i el final se'n cansa una mica.
Aquest llibre el recomanaria a qui volgués saber com es la vida de famós i poder imaginar el que senten en eles moment en que tothom els coneix."

Núria Gispert 2n C"Primerament, el llibre que he llegit es titula: "La vida és rara". Aquest llibre em va impactar d'allò més ja que explica que la vida et pot fer infinites voltes, et pot fer voltes en sentit negatiu i positiu. Gràcies a aquest llibre he comprès que tot a la vida no és pla, que les coses s'han de lluitar i que aquestes moltes vegades et surten malament. També he entès que quan caus en mals problemes t'has de parar, reflexionar i pensar perquè has caigut a causa d'aquests.

En segon lloc, aquest llibre ha estat fàcil d'entendre i de comprendre, ja sigui per el vocabulari o per la manera d'explicar-lo i de narrar-lo.
I finalment, m'ha agradat moltíssim perquè la història és enfocada dins la vida d'un nen de la meva edat. En conclusió, aquest llibre escrit per Xavier Moret i publicat per l'editorial Cruïlla el recomanaria a tota la gent que està passant per mals moments o a gent de la meva edat perquè pensi que a la vida també hi ha alts i baixos i que no tot és pla, com sembla que ha de ser."

Miquel Llenas Aneas 2n C 
"El millor llibre que he llegit en molt de temps, ha estat Un Lugar Llamado Libertad, d'en Ken Follet. Encoratjo a llegir-lo a  tothom que li agraden les aventures. Us sorpendrà, creieu-me. Un exemple seria quan el protagonista s'escapa de les mines; on n'es esclau. I això, només és el començament.
Llegiu-lo, us agradarà."


Genís Andreu 2n ESO 
"Aquest es un altre dels llibres de Federico Moccia, el famós escriptor italià que darrerament està tenint tant èxit entre les noies i les dones. Carolina s'enamora és un volum independent i, només per això ja es mereix un premi (esperem que no decideixi canviar d'opinió i escriure’n una segona part...).

El llibre tracta de la Carolina, una noia de 14 anys que està al seu últim any d'escola (no sé ben bé com anomenen els nivells, seria l'equivalent al 8è de bàsica que hi havia abans, diria...). La Carolina està començant a descobrir el que són els nois i l'amor, però també les locures adolescents i les verdaderes amistats. Viu les seves primeres experiències, els seus primers sentiments i les primeres decepcions importants, que la faran créixer i madurar.

És un llibre bo i entretingut de llegir. Pensava que seria bastant més infantil i sí, no és per noies o dones de la mateixa edat que els altres famosos llibres de Moccia (com A tres metres sobre el cel), aquest és més per noies de 12, 13 o 14 anys, però no em sembla tant infantil. És un llibre fàcil de llegir i, tot i que no és massa curt, és ràpid de llegir."

Núria Paneque 2n C"Jo escullo Harry Potter i l'ordre del Fenix perque es un llibre que intriga ja que en Harry només pot pensar amb els perills que te en Lord Voldemort perquè ha recuperat els seus poders de nou, viu amb temor i amb angustia, i volguis o no, tens ganes de llegir el llibre fins al final. Es veritat que els llibres tenen moltes pàgines i potser a la gent quan agafa un li fa mandra llegir-ho tot perquè pensen que es molt de rotllo, però estan equivocats. Si t'agrada llegir, és el llibre adequat. Ho recomanaria a joves majors de 12 anys, perquè crec que un nen de 10 o 11 anys encara no te la capacitat de llegir histories tant llargues i amb la lletra tant petita, encara que tothom pot llegir el que vulgui." 

Daniela Machado 2n ESO"Brisingr és el tercer llibre de la col·leció El Llegat. El seu autor és Christopher Paolini. Aquest llibre, per mi, és el millor dels que he llegit tot aquest curs, perquè és la continuació dels altres dos (Eragon i Eldest). Brisingr, continua tota la història d'Eragon, resol més misteris, es presenten nous personatges..."


 Llorenç Fanals i Batllori 2n A"Aquest llibre de Pep Coll m’ agradat moltíssim; perquè és d’aventures. L'he trobat molt interessant, sobretot la part on els minairons, uns éssers petits i de fantasia, van matar al carter! Em va impressionar aquest fet,ja que no pensava que actes violents quedarien recollits en aquest llibre.
Aquest llibre l’aconsellaria a nens de la meva edat que els hi agradin els llibres d'aventures i ficció etc. No em recorde a cap fet ni pel·lícula, sol d' una sèrie que mirava quan era petit. Hi ha paraules que jo no havia sentit en la meva vida, però s'entén en el context de la frase. Hi ha una mica de tot, diàleg, narració i descripcions; però sobretot narració. És intern, està explicat en primera persona. Els personatges estàn molt bé.
A mi m’ha agradat molt!!"

Joan Luque  "El llibre que m’ha agradat més dels que he llegit a l’hora del Pla Lector ha estat EL CABALLERO DE LA ARMADURA OXIDADA.
Aquest va ser el primer llibre que em vaig llegir en l’assignatura, i és el que més em va agradar, sobretot pels valors que transmet; trobo que la meva manera de pensar ha fet un gir de 180 graus després de llegir-lo.
El llibre, també m’ha agradat molt, perquè el protagonista se’n surt de tots els entrebancs que li posen; i aquí, he pogut aprendre que per ser intel·ligent no t’has de fer el burro i t’has de saber adaptar en les diferents situacions determinades.
Com a conclusió, m’agradaria dir que el llibre de l’autor anglès, Robert Fisher, vol arribar a tots els cors de la gent i els hi vol difondre uns valors d’ auto superació i integració amb cos i ànima; i això és el que més m’ha agradat del llibre. Ja que en tota feina que facis, ho has de fer al màxim millor."


Ricard Janoher Cuberta 2n A 


"A mí el llibre que m'ha agradat més és La Penya dels tigres i els Pirates d'Internet.
Aquest llibre és el que m'ha agradat més perquè he trobat que tenía molts casos de misteri, algun de terror, també m'ha agradat els seu final, ja que no m'he l'esperava i m'ha sorpres molt. He trobat que és un llibre fàcil de llegir i el seu vocabolari s'enten molt bé."


Jordi Batlle Toledo 2n B
"El llibre que m'ha agradat més aquest curs és el que m'estic llegint ara que es titula El partit de la meva vida.
El partit de la meva vida és un llibre per a la gent del Barça, perquè són catorze entrevistes a gent del Barça, la meitat que estans dins del club, que expliquen el partit que els hi a macat més a la vida o, simplement, anèctodes que els hi hagin marcat la vida futbolera".


Júlia Serra Darnaculleta 1r ESO
"Hi havia una nena que no tenia novio i les seves amigues sí que en tenien. Un dia varen anar de viatge a Berlín, i varen anar-hi amb el novio de la seva mare i els alumnes. Un dia van anar a un museu de poesia i ella estava molt cansada del viatge...se'n va anar a dormir i un noi que li va fer un petó a la galta, però no sabia qui era!


Sissi Jabbi 1r F
“En Calder viatja a Anglaterra amb el seu pare i va a un poble on hi troba una estàtua d’Alexander Calder, i la seva professora també els havia fet fer un treball sobre aquest artista. A mi m’ha agradat la part que en Calder i els seus amics estaven al museu i la seva professora els hi va ficar el treball d’Alexander Calder.
En Calder i els seus amics descobriran un joc de l’artista i cada vegada els anirà agradant més i més”.

Bilal Ahrika 2n A"El meu llibre va d'una nena australina-musulmana que no vol que els nois del seu institut sàpiguen que és d'una altre religió.
A mi m'ha agradat molt aquest llibre per què explica moltes coses interessants i coneixes moltes religions".
Aya Oukal de 4t E

"Va de una noia que va a l'institut, i que coneix a un noi molt maco. Un dia ell la convida a sortir, i quan va arribar al lloc, es va donar compte que era un noi que sortia amb moltes noies.
Aquesta noia era una bona corredora d'atletisme, i mentres entrenava es va enamorar del professor d'història. Al final el professor li va dir que el seu amor entre els dos era impossible".

Pamela Astudillo de 4D
"Va d'una història d'una noia que s'ha mort i quan ha recuperat el sentit s'adona que no s'enrecorda de res. A mi m'ha agradat perquè és molt emocionant i divertida, i espero que us la llegiu".

Nohaila El Mouden de 1C "A la classe de català ens van demanar que lleigissim un llibre i que després en faríem un exàmen. Jo vaig triar aquest llibre i m'ha encantat tot i que fa por; és un llibre d'aventures i d'assassins.
Jo li vaig recomanar a una amiga meva i m'ha dit que també li ha encantat. Per això li recomano a totes les persones que els agradi llegir ja que segur els encantarà".


Aya Oukal de 4t E
"Vaig llegir al primer trimestre La nit que Wendy va aprendrea a volar. A mi l'últim de la Wendy que es diu La Wendy i l'enemic invisible m'ha agradat molt més que el primer perquè aquest encara té més misteri i no saps fins al final què passarà. Espero que us el llegiu!!! A mi m'ha enganxat molt.Cristina Colls de 4t D"¿Has dormido alguna vez en un cementerio? Dos chicas y un chico forasteros hacen esta pregunta a Christian, un jóven de 17 años que ha perdido todo lo que amaba. 
Visten de negro y llevan las caras pintadas de blanco, con los labios morados. Han creado Retrum, una orden secreta que comunica con los muertos, y practica extraños rituales. Una de las chicas, Alexia, poseerá el corazón de Christian con un amor más allá de la muerte..Retrum es una historia de amor y misterio que te helará la sangre".Si voleu saber més de Retrum podeu entrar a la seva pàgina web: http://www.retrum.es/

Fàtima Chtaibi del CFGM d'Atenció Sociosanitària


 "Va d'una nena, la Carlota, que no li agrada la seva vida, no li interessa i està farta de tot. Els seus amics l'animen, i al final ella es va tornant feliç. M'ha agradat perquè és una història que passa de veritat, real."


Meriem Tarfouss de 2D"Vaig llegir el Retrum 1 i em va agradar molt i vaig decidir continuar amb el Retrum 2. El Retrum 2 per a mi és més interessant que el primer perquè continua l'amor d'en Cristian i de l'Alexia..i l'Alba vol venjança".

Mariama Diakite de 4t D"Tracta d'en James que és un nen que perd la mare i va a un reformatori; després un company d'habitació és espia i ell també s'interessa i decideix anar a Amèrica a fer d'espia. És un llibre de molta acció, armes, bombes, i una mica d'amor."

Raúl Manzano de 1r F


 "M'ha agradat perquè és d'aventures, entre per un armari i passa a veure que hi ha un món màgic; en aquest món màgic es troba una nena petita  que els germans no la creien...És molt i molt divertit."

Sissi Jabbi 1r F"El escribiente de lápidas m'ha agradat perquè és interessant i perquè es tracta d'un noi que parla amb àngels de pedra i una senyora que fa veure que està morta i no ho estava. També hi ha unes làpides que un senyor li va donar per netejar i tenen esperits."
Mohamed Yaakoubi de 1r ESO A"Els vaixells del capvespre perquè anava de que un presoner es va escapar i un detectiu l'ha de trobar. M'ha agradat perquè era una aventura i està molt bé".


Bilal Ahrika 2n A
"El llibre que recomano és Tintín a Amèrica perquè té una aventura molt divertida, i en Tintín al final salva Amèrica, però primer ha caigut en alguna trampa dels indoamericans".

Anouar Essiouni de 1r ESO C"El llibre que recomano és Tokio Blues de Haruki Murakami  perquè és intrigador, i cada vegada que el vols deixar t'intriga més."


Fàtima Chtaibi del CFGM d'Atenció Sociosanitària

Què llegeixes? és el nou espai d'opinió de la biblioteca. Us ha agradat molt el darrer llibre llegit? Us agradaria que els vostres companys el descobrissin? 
I com ho pots fer? doncs fent un breu resum d'entre 5 i 10 línies explicant el perquè t'ha agradat i el perquè el recomanaries...i enviant-lo al
mail de la biblioteca:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada