4 de juny del 2014

Amazon fa una llista dels cent llibres que s'han de llegir al llarg de la vida

Amazon ha presentat una llista realitzada per la seva secció al Regne Unit i l'equip editorial de Kindle en què es recullen els cent llibres que al seu parer, caldria llegir en el transcurs de la vida.




El llibre més antic d'aquest llistat, informa Sarah Shafii en un article a The Bookseller,  ésEls viatges de Gulliver de Jonathan Swift  i el més recent és la novel·la de Julian Barnes El sentit d'un final.

Pel que fa a literatura infantil no hi falten l'obra de Julia Donaldson El Grúfal, Charlie i la fàbrica de xocolata de Roald Dah i  El tigre que va venir a prendre el te de Judith Kerr. 

Ezequil Szafir , vicepresident de contingut de Kindle explica que amb aquest llistat l'empresa pretén oferir un full de ruta de lectura que comenci amb aquells títols de la infància, derivi als clàssics moderns i s'inclogui tot el que pugui. 

Alison Forrestal , directora d'Amazon Regne Unit, comenta que la lectura és una experiència personal, de manera que s'espera que s'obri el debat i els lectors aportin aquests llibres que consideren imprescindibles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada