11 de juny del 2012

Què llegeixes?


"Aquest es un altre dels llibres de Federico Moccia, el famós escriptor italià que darrerament està tenint tant èxit entre les noies i les dones. Carolina s'enamora és un volum independent i, només per això ja es mereix un premi (esperem que no decideixi canviar d'opinió i escriure’n una segona part...).

El llibre tracta de la Carolina, una noia de 14 anys que està al seu últim any d'escola (no sé ben bé com anomenen els nivells, seria l'equivalent al 8è de bàsica que hi havia abans, diria...). La Carolina està començant a descobrir el que són els nois i l'amor, però també les locures adolescents i les verdaderes amistats. Viu les seves primeres experiències, els seus primers sentiments i les primeres decepcions importants, que la faran créixer i madurar.


És un llibre bo i entretingut de llegir. Pensava que seria bastant més infantil i sí, no és per noies o dones de la mateixa edat que els altres famosos llibres de Moccia (com A tres metres sobre el cel), aquest és més per noies de 12, 13 o 14 anys, però no em sembla tant infantil. És un llibre fàcil de llegir i, tot i que no és massa curt, és ràpid de llegir."

Núria Paneque 2n C

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada