13 de juny del 2012

Què llegeixes?

"Primerament, el llibre que he llegit es titula: "La vida és rara". Aquest llibre em va impactar d'allò més ja que explica que la vida et pot fer infinites voltes, et pot fer voltes en sentit negatiu i positiu. Gràcies a aquest llibre he comprès que tot a la vida no és pla, que les coses s'han de lluitar i que aquestes moltes vegades et surten malament. També he entès que quan caus en mals problemes t'has de parar, reflexionar i pensar perquè has caigut a causa d'aquests.

En segon lloc, aquest llibre ha estat fàcil d'entendre i de comprendre, ja sigui per el vocabulari o per la manera d'explicar-lo i de narrar-lo.
I finalment, m'ha agradat moltíssim perquè la història és enfocada dins la vida d'un nen de la meva edat. En conclusió, aquest llibre escrit per Xavier Moret i publicat per l'editorial Cruïlla el recomanaria a tota la gent que està passant per mals moments o a gent de la meva edat perquè pensi que a la vida també hi ha alts i baixos i que no tot és pla, com sembla que ha de ser."

Miquel Llenas Aneas 2n C

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada