17 d’abril del 2013

L'escriptor/a del mes: Carlos Ruiz Zafón

Aquest mes us presentem un dels escriptors catalans de més èxit internacional, en Carlos Ruiz Zafon. Tot i que porta molt anys escrivint, la seva fama a nivell internacional li va arribar amb la Sombra del vent, una novel·la per adults, que va ser un enorme èxit: se n'han venut més de 5 milions de llibres i s'ha traduït a 36 idiomes, a més d'obtenir nombrosos premis.

Tot i que darrerament escriu sobretot per a adults, a la biblioteca hi podeu trobar els seus principals llibres de literatura juvenil que ha escrit. 

 El príncep de la boira

Aquest llibre ens trasllada a l'any 1943, en plena Segona Guerra Mundial. Per fugir-ne, en Max (de tretze anys) i la seva família (els seus pares i les seves germanes: Alícia i Irina), marxen fins a un poblet a la costa sud d’Anglaterra. És una història plena de misteri, d’aventures, de màgia i d’amistat que ens farà perdre la noció del temps i ens endinsarà en les seves pàgines. Un llibre que ens desenvoluparà la imaginació i que ens farà entrar en el món de la literatura.



El palau de la mitjanit

La Chowbar Society és una societat secreta que es formada orfes, dos noies (Sheere i Isobel) i 6 nois (Ben, Ian, Michael, Seth, Roshan i Siraj)
Per poder entrar a la Chowbar Society es té que explicar una història que mai no li havies explicat a ningú ni que mai l'explicaries a ningú. Així, la Chowbar Society deixava entrar a persones noves a aquesta societat secreta, però cap dels integrants de la Chowbar Society podien explicar-la a ningú, això era un secret que s'havia de guardar per sempre.



Les llums de setembre

Un misteriós fabricant de joguines que viu reclòs en una mansió gegantina poblada per éssers mecànics i ombres del passat... Un enigma al voltant destranyes llums que brillen entre la boira que envolta lillot del far. Una criatura de malson que soculta en la profunditat del bosc... Aquests i altres elements teixeixen la trama del misteri que unirà la Irene i lIsmael per sempre durant un màgic estiu a la Badia Blava. Un misteri que els durà a viure la més emocionant de les aventures en un laberíntic món de llums i ombres.



Marina

Òscar Drai recorda aquell moment de l’any 80, quan ell era encara un adolescent que vivia en un internat, quan va desaparèixer per uns dies, deixant-se perdre pels carrers de Barcelona. I sense voler-ho va conèixer Marina i el seu pare, i es va veure involucrat en una historia terrorífica.
És una història d’amor, combinada amb moments de terror i misteri i amb un final commovedor.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada