3 d’abril del 2013

El bibliotecari recomana

Arriba la primavera i què millor que llegir literatura alegre, fresca i romàntica? Si us agraden aquest tipus de llibres segur que els següents us encantaran:

Tot el que hauries de saber abans d'estimar-me. Gerard Guix

"L'escriptor Gerard Guix, de 35 anys, està decebut amb la seva activitat com a novel·lista. Una possible solució a la seva crisi creativa i vital passa per un intrigant projecte que consistiria en trobar-se amb Findlay Kennedy, un escriptor veterà d'un gran prestigi internacional. L'important autor accedeix a rebre'l al cap de dos dies a la seva finca, situada a prop del llac Léman. Voleu saber què passarà?"






No me n'aniré sense dir-te on vaig. Laurent Gounelle


"Un home us salva la vida a canvi que li prometeu que fareu el que us demani... i és pel vostre bé. A partir d'aleshores us trobeu immersos en una situació increïble on tot se us escapa de les mans. Ja no sou els amos i senyors de la vostra vida, però... quines són les veritables intencions d'aquest l'home? Qui és i què busca? Per què us vol ajudar?"






El club de los corazones solitarios. Elizabeth Eulberg


"Jo, Penny Lane Bloom, juro solemnement no tornar a sortir amb cap noi en el que resta de la meva vida. D'acord, poder canviï d'opinió dintre de 10 anys, quan ja no visqui a  Parkview, Illinois (EE UU), ni vagi a l'institut McKinley; per, pel moment, he acabat amb els nois. Són unos mentirosos i estafadors. L'escoria de la Terra. Sí, des del el primer fins a l'últim. La maldad personificada....Amb aquesta decidida declaració de principis comença al llibre, en voleu saber més?"





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada