8 de novembre del 2012

El bibliotecari recomana

Aquesta tardor us recomenem una obra més intimista i reflexiva, ideal per aquesta època, com és Raquel i una de més divertida i esbojarrada com Maleït Karma. Vinga ja tardeu a agafar-los!!!!

Raquel


La nostra protagonista és una jove de 17 anys intel·ligent, sensible i amb un alt esperit crític. Té però dos grans problemes, no estima a la seva familia i no s'estima a sí mateixa. La seva millor amiga mort tràgicament i sobre seu cau una terrible solitud que intenta superar a través de l'amor.
Les trampes del germà, la doble vida del seu pare, la indiferència de la seva mare i el materialisme del seu xicot Oriol, faran que tingui molts interrogants sense resposta.



Maleït Karma


La presentadora de televisió Kim Lange està en el millor moment de la seva carrera quan pateix un accident i mor aixafada pel lavabo d’una estació espacial russa. És aleshores que la Kim s’assabenta que el mal karma al llarg de tota la seva existència l'ha condemnada a ser una formiga. En aquesta aventura, la Kim estarà acompanyada per un altre humà de mal karma que també s'ha reencarnat en un animal, el famós seductor Giacomo Casanova.
Maleït karma és una història lleugera, fàcil i divertida. Plena d'ironia i, a estones, gasta un bon sentit de l'humor. Ningú no podrà negar que és original. M'ha arrencat més d'un somriure i m'ha entretingut i divertit. No hi trobareu alta literatura però segur que no us avorrirà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada