29 de novembre del 2012

Convocatòria del concurs "Es de libro" 2012-2013

És de llibre és un programa educatiu promogut per CEDRO i adreçat al conjunt de la comunitat educativa, per fomentar la lectura, la creació textual i el respecte als drets d’autor.


Es tracta d'un concurs de treballs originals d'investigació, desenvolupats per estudiants, sobre un tema del seu interès: música, ciència, literatura, art, naturalesa, història, cinema, esports, filosofia, tecnologies, matemàtiques etc. Els treballs hauran d'estar coordinats per un professor i es podran presenar a concurs en totes les llengües oficials de l'estat espanyol.

El concurs està adreçat a estudiants i docents d'ESO, batxillerat i cicles formatius de FP (Grau Mitjà). Entre els materials es troben unes guies per a l'elaboració de treballs escolars, dirigides a pofessors i estudiants, en les quals es detallen els passos necessaris per a l'elaboració de treballs originals, ben documentats i que respectin els drets d'autor; i uns decàlegs, amb una sèrie de normes pràctiques en relació amb la lectura, els llibres, la creació i els drets d'autor, adreçats a alumnes, professors, formadors de docents i a inspecció educativa.

Enguany tot els treballs s'hauran de presentar en forma de blog.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada