5 de febrer del 2014

El bibliotecari recomana

Oscuros: La eternidad y un día

Un regal. Lauren Kate ens obsequia amb quatre històries d'amor originals protagonitzades per personatges coneguts: Milers i Shelby, Roland (i l'únic ser de l'univers al que va estimar de debò), Arriane i Tess, Daniel i Lucinda..., als quals trobem en situacions i llocs fins ara desconeguts. Una manera d'entendre'ls millor, fins i tot, una forma d'encaixar algunes peces que havien quedat soltes en les lectures anteriors.

"L'amor etern entre Llueix i Daniel és emblemàtic: però el seu no és l'únic tipus d'amor... Aquest és un llibre inspirat per vosaltres, els meus lectors, que heu compartit amb mi les vostres històries d'amor des del principi i m'heu mostrat les diferents formes que pot adoptar el més alt sentiment. L'eternitat i un dia és un gran tour de romanticisme que travessa el temps i els cors", Lauren Kate.


Bioko


L’any 1887, Bioko és encara una illa remota perduda al golf de Guinea. Un presidi gegant, una illa on confinar els homes a qui se’ls nega el futur. Allà és on destinen, després d’haver reptat tots els seus superiors, Moisès Corvo, soldat intrèpid, dissolut i cràpula, llibertí i bevedor. Allà hi coneixerà la més desafiadora de les aventures, la que té a veure amb la sang i també amb la història. Perquè, estigueu avisats, a Bioko només hi ha una llei: si un salva la vida, algú altre ha de morir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada