22 de gener del 2014

Novetats literatura juvenil


En Dennis viu en una casa normal, en un carrer normal, i sembla que la vida no té gaire res per oferir-li. Però sí que té somnis i, un cop es decideix a seguir-los, les coses comencen a canviar al seu voltant.Riureu... ...Plorareu...i, un cop conegueu en Dennis, ell sempre us acompanyarà.












L'Stefan Salvatore esta presoner a la Dimensió Fosca, un lloc on els vampirs i els dimonis utilitzen als humans com a esclaus. Però l'Elena no s'aturarà davant res per salvar al seu estimat..Malgrat tot amb el pas dels dies la tensió entre l'Elena i en Damon, que l'ajudarà en el rescat, augmenta...i ella haurà d'enfrentar-se a una terrible decisió: A quin germà vol en realitat?







«Han passat massa hores des que tots els habitants de la Terra han perdut la consciència en aquest son glaçat, i sembla que, com més temps passi, menys possibilitats hi ha que sobrevisqui ningú. Ni humà, ni animal. Només els vegetals semblen impunes a aquest son letal.No hi ha esperança en cap racó del globus. Tots els éssers semblen adormits en aquest estrany coma que s'ha apoderat de tot el planeta. Només hi ha vida, i una mica d'esperança, a l'epicentre de la setena extinció massiva. A Barcelona, la ciutat on en aquests moments s'està lliurant la batalla del Ragnarök».

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada