8 de gener del 2014

El bibliotecari recomana

Molt bon any 2014 a tothom!!!

Per començar bé la tornada al cole us recomanem un parell de llibres; el primer s'anomena Adolescents.cat va sobre els mil problemes propis d'aquesta edat i us dona uns quants consells que segur us seran d'allò més útils...La segona recomanació és Quantic love, una de les novel·les romàntiques del moment, no cal dir res més..

A què espereu a venir-los a agafar? 



Adolescents.cat: el manual
El llibre Adolescents.cat: El manual ens presenta un recull del més destacat del web, amb temes que importen als joves: de com saber si t’has enamorat de debò, fins com fer un bon ús de les xarxes socials, o consells sobre el sexe segur.

El llibre oficial també  inclou tot un seguit de  tests per saber si ets una persona gelosa, si estan jugant amb els teus sentiments, si la teva parella t’ha estat infidel, si sou amics o més amics, si ets una persona influenciable, si ets addicte a les xarxes socials, etc. 







Quantic love

Quan la Laila acaba el batxillerat, els seus pares es queden sense feina. Per poder-se pagar els estudis, la Laila troba feina de cambrera al CERN, un reconegut Centre d’Investigació Nuclear, prop de Ginebra. A la cafeteria on treballa coneix a l’Alessio, un jove periodista en pràctiques amargat perquè ha de passar l’estiu en “el lloc més avorrit de l’univers”, un accelerador de partículesde 27 quilòmetres de circumferència on el fred és més acusat que en qualsevol altre lloc del cosmos.
Però el cor de la Laila s’accelera la tarda que s’acosta a en Brian, un estudiant de doctorat que ve de Los Àlamos, Nou Mèxic, on es realitzen projectes militars. 

Voleu saber què passa? Doncs ja sabeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada