5 de desembre del 2013

Novetats!

Kulanjango
Callum és un nen d’uns deu anys que viu en un poble d’Escòcia. Passa el temps ajudant els seus pares que són pagesos, o bé anant en bicicleta amb els seus amics Rob i Euan. La seva vida passa sense gaires canvis fins que apareix al poble la Iona, una nena valenta i amb moltes coses interessants a explicar. Tant en Callum com la Iona estimen la natura, això farà que acabin compartint un secret relacionat amb una àliga protegida que viu al lloc on ells viuen. Callum no s’imagina que aquesta amistat l’enfrontarà als seus amics i menys, encara, s’imagina que la Iona desapareixerà de la seva vida, però abans, Callum, li farà una promesa que acabarà per ampliar els seus horitzons i les seves amistats fins a terres molt llunyanes, tant com Àfrica.

El círculo
Una noche de luna llena color rojo sangre, seis chicas se ven arrastradaspor una fuerza misteriosa hasta un teatro al aire libre abandonado. Días antes, un compañero apareció muerto en el instituto. Todo el mundo piensa que ha sido un suicidio. Todo el mundo… excepto ellas.

En ese misterioso lugar en ruinas, les es revelada una antiguaprofecía. Son las Elegidas, un grupo de brujas unidas por un poder que puede destruirlas a todas. Pronto descubren que, a pesar desus diferencias, se necesitan las unas a las otras para dominar susnuevos poderes y cumplir la misión que les espera. El tiempo corre en su contra. Si no descubren qué las persigue, morirán.




Mystic City


Dos familias enemigas, los Foster y los Rose, mueven los hilos invisibles de Nueva York. Tras años de ardiente confrontación, ahora la ciudad va ser testigo de un acontecimiento inaudito: Aria Rose y Thomas Foster, los primogénitos de cada familia, van a casarse, y su matrimonio simbolizará la unión inquebrantable de los dos linajes.
Mientras tanto, en las Profundidades, un grupo de rebeldes trama una virulenta rebelión política que podría hacer temblar los pilares de la ciudad y acabar con todo lo que los Rose y los Foster han construido...







La veritat sobre el cas Harry Quebert


Som al 2008. En Marcus Goldman, l’estrella més jove de les lletres americanes, no aconsegueix escriure la seva segona novel·la. Però en plena crisi d’inspiració li arriba la notícia: el seu amic i antic professor a la universitat, l’escriptor de culte Harry Quebert, és acusat d’haver assassinat, fa molt de temps, una noia de 15 anys amb qui va mantenir en se­cret una relació amorosa quan ell en tenia 34. Malgrat els anònims amenaçadors que rep, en Marcus de­cideix investigar el cas fins al final. ¿Què va passar aquell estiu del 1975 a Nou Hampshire? ¿Qui va matar la Nola Ke­llergan? Descobrir-ho pot salvar la vida al seu amic Harry Quebert, i per a ell pot representar l’oportunitat d’escriure el llibre d’èxit que li reclamen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada