26 de setembre del 2013

Novetats literatura juvenil

Arranquem amb molta força i ganes aquest nou curs, i què millor manera que presentant-vos les darreres novetats de lit. juvenil que hem comprat aquest estiu.

Avui us en presentem uns quants llibres que segur us encantaran! Veniu i feu-ne el préstec!



Poderosa 

Joana Dalva vol ser escriptora i, un bon dia, descobreix que té un poder sobrenatural: les coses que escriu amb la mà esquerra esdevenen ­realitat; a partir d’aquell moment, comença a transformar el món que l’envolta a través de l’escrip­tura. El problema és que cada anotació produeix conseqüències imprevistes, que l’obliguen a escriure més textos que, a la vegada, provoquen més problemes…









      
L'Emperadriu dels eteris

La Bipa no vol saber què hi ha més enllà de les coves càlides on habita la seva gent. No creu en els contes de fades. Però l’Aer, fascinat per la llegenda de la mítica Emperadriu, vol conèixer aquell món de gel banyat per la llum d’un estel blau on es diu que no existeix el patiment ni la fam. Per això inicia un perillós viatge en què haurà d’arriscar la seva vida... i la de la Bipa, que el seguirà d’amagat per salvar-lo del que considera una mort segura.
Els dimarts del senyor F.

Si la Clàudia no s’hagués barallat amb la seva millor amiga, potser no hauria conegut mai el senyor F., ni hauria tastat els seus deliciosos pastissos, ni hauria descobert la fantàstica història de la seva vida, el seu exili després de la guerra i com l’amistat el va ajudar a superar totes les dificultats.

 El-joc.com

Finalista Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil
«Voldria entrar en un somni, un somni com Matrix, inventar una pel·lícula per poder fugir de la vida. Del buit.» De vegades, els somnis s’acom-pleixen. D’altres, es converteixen en malson. Llum —que ara es fa dir Triniti— vol oblidar el seu passat, i Morfeo, un internauta a qui coneix en un xat, vol ajudar-la. Junts inventen EL JOC, un univers nou on es poden manipular els sentiments i abocar les frustracions. Un univers que, en prin--cipi, només existia a l’ordinador. Fins que algú perd el control de la situació. Aleshores comencen els vertaders problemes.






Les cendres del cavaller
                                            
Premi de novel·la Ciutat d'Alzira
Joanot Martorell és vell i sap que la mort l’assetja. Ho ha perdut tot: diners, amics, prestigi… La seua situació miserable l’obliga a empenyorar el Tirant lo Blanc i a escriure una llarga carta a Martí Joan de Galba, en la qual li prega que preserve la seua joia més valuosa, conscient que el món dels cavallers està condemnat a la desaparició.
Les cendres del cavaller, XV Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira, narra en primera persona la vida, tan intensa i apassionant com dissortada, de Joanot Martorell: la lluita per conquerir Nàpols al costat d’Alfons el Magnànim, les intrigues viscudes com a conseller del príncep de Viana o les relacions amb el seu cunyat, Ausiàs March. La primera biografia novel·lada de Joanot Martorell descobreix al gran públic l’autor fonamental del segle d’or de la nostra literatura.

Katálepsis

L'Eric pateix catalèpsia, una malaltia neurològica que el paralitza com si estigués mort, però que el manté conscient. Amb el seu amic Gerard treuen un profit molt perillós daquesta malaltia: busquen baralles a la sortida de les discoteques. Amb lajut de la cocaïna i la complicitat den Gerard, lEric es provoca atacs i fingeix morir. A linstitut, els seus companys no volen fer-se amb ells, i la Lara, la noia que li agrada a lEric, no li fa ni cas. Per venjar-se, lEric i en Gerard es proposen rebentar la festa de la nòvia de lAlexis i fer el seu numeret particular. Però, com passa tantes vegades, fins i tot els millors plans fallen. Cosa no gaire recomanable quan estàs jugant amb la vida i la mort.
Jugar amb la vida i la mort, i potser, ser enterrat viu...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada