25 de setembre del 2013

El noi que va trobar la felicitat

Un curs més torna la secció Què Llegeixes? Si us agradat molt un llibre i creieu que val la pena recomanar-lo als vostres companys o si simplement voleu explicar què us ha semblat el darrer llibre llegit, ho podeu fer en aquesta secció!
Vinga animeu-vos a participar i ajudareu als vostres companys a llegir els millors llibres de la biblioteca.

Aquest curs el comencem amb una recomanació d'en  Felipe Amay: El noi que va trobar la felicitat:



"El Hanayun té onze anys quan ha de fugir de l'Afganistan amb part de la família per culpa dels talibans. Després de viatjar durant molt de temps i correr perill, arriben a Holanda on intenten començar una vida nova. El Hamayun i els seus germans s'integren al nou país, però la família viu amenaçada per la possibilitat que el govern d'Holanda no els accepti l'estatus de refugiats ni el permís de residència en aquest país, i tenen por que hagin de tornar a l'Afganistan i siguin detinguts pels taliban, perquè la seva vida estaria en perill. A l'Afganistan viuen les àvies, l'Eriço (el germà de l'Hamayun) i el Faisal, i sempre té l'esperança de tornar-los a veure."

"A mi aquest llibre m'ha agradat molt perquè s'enten molt bé i la història et fa posar a dins la pell dels personatges, ja que penses que això passa de veritat i que molta gent ho pateix. El vocabulari és normal, la història maca i entreten. Llàstima que no es sàpiga el final perquè voldria saber com acaba..Recomano aquest llibre a tothom".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada