6 de març del 2013

MAUS. RELAT D’UN SUPERVIVENT

Des d'aquest dilluns i fins el proper 18 de març, podreu gaudir, a la biblioteca de l'INS. La Bisbal, de l'exposició "Maus. Relat d'un supervivent", d'Art Spiegelman; aquesta novel·la gràfica  està considerada unànimement per la crítica com un dels millors còmics de la història.
Aquesta és una exposició itinerant que s'ofereix des de la xarxa de biblioteques públiques de Catalunya i que ha arribat al nostre institut per tal que en puguem fer ús.

Maus és la història d'un supervivent dels camps de concentració nazis explicada a través del seu fill, l'autor del llibre. Presenta múltiples continguts: aspectes històrics de l'Europa dels anys trenta i quaranta, i de la Segona Guerra Mundial; aspectes sociològics, quant a la relació entre diversos grups socials; aspectes psicològics vinculats principalment a la relació pare-fill; qüestions d'ètica, com la justícia o la solidaritat..
 
La podreu visitar cada matí a l'hora del pati, o ve durant les tardes que la biblioteca obre: dimarts de 16:00 a 18:00h i dimecres i dijous de 15:00 a 19:00h. Hi trobareu un total de 15 plafons explicatius, amb informació sobre l'autor i la seva obra; 51 llibres sobre el còmic i l'holocaust, així com 21 exemplars del llibre Maus. Relat d'un supervivent i una guia didàctica.
No espereu més i veniu a disfrutar d'una exposició única que ha estat un èxit arreu on ha passat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada