24 d’abril del 2012

Lectura a la biblioteca per St. Jordi

A la biblioteca varem celebrar el St. Jordi llegint llibres en veu alta. 

Varem llegir fragments de:
  • El gat negre i altres contes d'horror, d'Edgar Allan Poe
  • Contes, dels germans Grimm
  • Aventuras de Sherlock Holmes, d'Arthur Conan Doyle
  • El árbol de la ciencia, de Pío Baroja
  • Solitud, de Víctor Català
  • Auques i ventalls (poesia), de Josep Carner
 Aquí us deixem algunes fotos!









3 comentaris:

  1. Segun las fotografias de los periodicos S.Jordi es un beso entre el presidente -si ese que nos rebaja y recorta el sueldo y las posibilidades de vivir a todos- a su mujer con una rosa entre las manos. Bucolismo de fachada y exaltacion nacional en el mismo pack.
    Pero, es esa la realidad actual?.
    Veiem que no. La realitat del dia de S. Jordi es, al menys a l'Ies la Bisbal, nens inmigrants llegin a la biblioteca.
    Sera capaç ningú de veure la diferencia entre el prego de les autoritats -una carcasa buida- y el fet real -nens emigrats activament interesats en la cultura aliena-.?
    Alguna cosa aqui no acaba de donar el tall: on son el nens catalans? Sabran que existeix una biblioteca a l'Ies la Bisbal?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Al marge del que representi St. Jordi per a la massa política, per a l'ensenyament i la biblioteca de l'INS La Bisbal representa un dia per a impulsar la lectura i el gust per aquesta. Sobre l'origen dels usuaris de la biblioteca del centre, només cal dir que aquí tots són iguals, i en aquest cas els unia una bona lectura.

      Elimina
  2. L'unio que es presencia NO ES entre catalans i nens arabs. Unicament es varen interesar en la lectura a la bibilioteca nens foranis. Els nens catalans pasen de Sant Jordi i les seves lectures no crec que estiguin units a ningu . Clar que sempre ens queda l'anima per que en cos no hi son.

    ResponElimina