6 de febrer del 2012

Què llegeixes?

Què llegeixes? és el nou espai d'opinió de la biblioteca. Us ha agradat molt el darrer llibre llegit? Us agradaria que els vostres companys el descobrissin?
I com ho pots fer? doncs fent un breu resum d'entre 5 i 10 línies explicant el perquè t'ha agradat i el perquè el recomanaries...i enviant-lo al
mail de la biblioteca:

3 comentaris:

  1. Què farem, què direm!

    Aquest llibre de Pep Coll m’ agradat moltíssim; perquè és d’aventures. L'he trobat molt interessant, sobretot la part on els minairons, uns éssers petits i de fantasia, van matar al carter! Em va impressionar aquest fet,ja que no pensava que actes violents quedarien recollits en aquest llibre.
    Aquest llibre l’aconsellaria a nens de la meva edat que els hi agradin els llibres d'aventures i ficció etc. No em recorde a cap fet ni pel•lícula, sol d' una sèrie que mirava quan era petit. Hi ha paraules que jo no havia sentit en la meva vida, però s'entén en el context de la frase. Hi ha una mica de tot, diàleg, narració i descripcions; però sobretot narració. És intern, està explicat en primera persona. Els personatges estàn molt bé.
    A mi m’ha agradat molt!!

    ResponElimina
  2. EL CABALLERO DE LA ARMADURA OXIDADA:

    Aquest va ser el primer llibre que em vaig llegir en l’assignatura, i és el que més em va agradar, sobretot pels valors que transmet; trobo que la meva manera de pensar ha fet un gir de 180 graus després de llegir-lo.
    El llibre, també m’ha agradat molt, perquè el protagonista se’n surt de tots els entrebancs que li posen; i aquí, he pogut aprendre que per ser intel•ligent no t’has de fer el burro i t’has de saber adaptar en les diferents situacions determinades.
    Com a conclusió, m’agradaria dir que el llibre de l’autor anglès, Robert Fisher, vol arribar a tots els cors de la gent i els hi vol difondre uns valors d’ auto superació i integració amb cos i ànima; i això és el que més m’ha agradat del llibre. Ja que en tota feina que facis, ho has de fer al màxim millor.

    RICARD JANOHER CUBERTA
    2n A

    ResponElimina
  3. - Opinió del llibre que m'ha agradat més

    Primerament, el llibre que he llegit es titula: "La vida és rara". Aquest llibre em va impactar d'allò més ja que explica que la vida et pot fer infinites voltes, et pot fer voltes en sentit negatiu i positiu. Gràcies a aquest llibre he comprès que tot a la vida no és pla, que les coses s'han de lluitar i que aquestes moltes vegades et surten malament. També he entès que quan caus en mals problemes t'has de parar, reflexionar i pensar perquè has caigut a causa d'aquests.

    En segon lloc, aquest llibre ha estat fàcil d'entendre i de comprendre, ja sigui per el vocabulari o per la manera d'explicar-lo i de narrar-lo.
    I finalment, m'ha agradat moltíssim perquè la història és enfocada dins la vida d'un nen de la meva edat. En conclusió, aquest llibre escrit per Xavier Moret i publicat per l'editorial Cruïlla el recomanaria a tota la gent que està passant per mals moments o a gent de la meva edat perquè pensi que a la vida també hi ha alts i baixos i que no tot és pla, com sembla que ha de ser.

    MIQUEL LLENAS ANEAS
    2nC

    ResponElimina