13 de febrer del 2012

Novetats literatura juvenil!

Hola a tots i a totes, aquest febrer tornem a tenir moltes novetats interessants de literatura juvenil, aquí us en deixem algunes...

Mai Contenta : El Diari De L Aurora

L'Aurora no està gens contenta. Té una família ensopida i pensa que no li passa mai res d'interessant. Però aquest any li portarà una pila de novetats: crisis familiars, amors impossibles, dubtes i més dubtes i atacs de golafreria. Per sort, l'Aurora té molts recursos i sempre troba la manera de sortir-se'n.







Taoshira


Taoshira es una de les quatre princeses de les illes de la Mitja Lluna Blava. Prové d’una cultura matriarcal, que es caracteritza per ser educada, silenciosa, podríem dir quasi asèptica. Dins la seva societat, demostrar els sentiments en públic denota feblesa i manca d’educació. Sempre porta el cap cobert, vesteix amb roba clara y porta la cara pintada de blanc, com si aquesta estètica ajudés a fer-la invisible.




Tremolor

Fa anys, la Grace va estar a punt de ser devorada per una bandada de llops. Inexplicablement, un dels animals, un llop d'ulls de color groc, la va salvar. Des de llavors, cada hivern, la Grace s'acosta al bosc que hi ha darrere de casa seva i, des de la distància, el llop i la noia s'observen....








Emily the strange: Els dies perduts

L’Emily és una nena que sempre va vestida de color negre, amiga de quatre gats, amant del costat més tenebrós de la vida. Té 13 anys. Pot saltar per damunt d’edificis molt alts; bé, segurament podria fer-ho si s’ho proposés. Però prefereix fer migdiades amb els seus quatre gats negres, o muntar un accelerador de partícules fet de gasa, llenties i agulles imperdibles...us animeu a saber més d'aquesta nena tan estranya?





Em diuen tres catorze

La Tres Catorze és en realitat la Teresa Pi, una detectiva privada. Un dia es presenta al seu despatx una nena amb una història estrafolària, que al final la porta a descobrir un negoci de falsificacions de quadres i, fins i tot, un assassinat.








Sopa trencada

La Rowan està molt segura que no és seu el negatiu de fotografia...però aquell noi diu que li ha caigut i que li dóna tant sí com no. Pensa que potser ho fa per lligar o per fer-la quedar en ridícul davant de tothom allà a la cua del supermercat. No es pot imaginar que és el primer d’un seguit de fets que trasbalsaran la seva vida dura i complicada...






Skulduggery Pleasant

Tercera part de les aventures d´un estrany detectiu que en realitat és un cadáver i la seva inseparable amiga de dotze anys. Amb una barreja molt encertada de ciéncia ficció, terror i humor, en aquest cas, la diableria, societat secreta i perillosa, confabula per fer tornar els Sense Rostre a la Terra i acabar amb la humanitat.







Quin sidral de campament!

Arriba l'estiu i què millor que anar de campament amb els companys de classe! Voleu conèixer les boges aventures d'aquests 4 nois? Doncs vinga, a llegir!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada