17 de novembre del 2011

Novetats novembre!

Aquí teniu algunes novetats d'aquest mes de novembre...animeu-vos a llegir-les!!!

Molly Moon ha canviat totalment, ara resideix en una gran mansió de Briersville Park i la seva vida transcorre amb total normalitat. Un dia la seva gosseta Pétula es segrestada i Molly, juntament amb els seus amics, inicia un rescat desesperat que transcurrirà des d'Anglattera fins a la Índia, des de el present fins a l'inici dels tiemps. Conseguirà aturar els diabòlics plans del Maharajà?






El misteriós Fau, un noi d'inquietants ulls negres i bellesa nòrdica, s'ha instal·lat a la pensió ruinosa de Larimar, un viu Jade..L'estiu acaba d'arribar però el món que els envolta sembla apunt d'ensorrar-se....Un grup de rebels conspira contra Lady Mar, la cruel propietària de Laimar que oculta el seu rostre sota una màscara metàl·lica. I enmig d'aquest caos, podràn resistir-se a l'embruix de l'amor?





Marxar de casa uns mesos per viure un munt d’aventures voltant pel món amb només 20 euros, una motxilla i la cadira de rodes, i després explicar-ho en un llibre. Albert Casals (Barcelona, 1990) ho ha tornat a fer. Aquesta vegada el seu full de ruta l’ha portat per països sud-americans, africans i asiàtics. I en el darrer tram del viatge fins i tot l’acompanyava l’Anna, la seva «ànima bessona». El resultat es titula Sense fronteres...

 



"Per què s'ha acabat la meva vida? Si esteu escoltant aquestes cintes, sou una de les raons".
No es pot aturar el present, ni tampoc rebobinar el passat. L'única manera d'arribar a conèixer el secret...és prémer el PLAY.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada