1 de desembre del 2011

El bibliotecari recomana

Hola, aquí us deixo un parell de recomanacions, a veure si us animeu a llegir-les!

L'ESTRANY CAS DE L'ORIGAMI YODA

La vida d’en Tommy es torna molt més interessant quan al seu company d’escola Dwight, un pirat que té tothom acostumat a les seves rareses, se li fica al cap fer un origami amb la forma del Yoda de la Guerra de les galàxies.
El sorprenent del cas és que aquest petit Yoda, un titella de les que es posen en el dit, es fa famosa per donar bons consells a través del llunàtic d’en Dwight.
Tant se’n parla, que es formen cues per demanar-li ajuda, però no a tothom li fa gràcia, ni se l’acaba de creure.
Aleshores és quan en Tommy decideix investigar tot aquest misteri, recopilant un munt de notes i històries de la gent en un dossier.
Tots els seus amics hi acaben col·laborant, sigui donant opinions o fent dibuixos al marc de les pàgines, que recorden molt de lluny els seus companys d’escola.



BELLA MALÍCIA...US FAREU UN FART DE PATIR!
  
La Katherine és molt bona noia, però amaga alguna cosa que la fa una mica esquerpa i poc sociable. Al principi de la novel·la som testimonis de com s’inicia la seva amistat amb l’Alice, una aparentment bona noia també però que -no us vull enganayar – més que una joia és una perla! I de quina categoria!! A mesura que avança el relat la cosa s’embolica i t’ho arribes a passar ben malament, tant perquè coneixes el secret de la protagonista, com perquè la seva amiga Alice es va destapant i demostra la classe de persona que és...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada