20 de novembre del 2013

Novetats literatura juvenil

La princesa invisible
És una època de canvis per a la jove Mei: ajudarà la seva mare a la perruqueria, anirà a viure amb la seva àvia i, sobretot, començarà a sortir amb el Sergi. Aquesta relació, que per a la Mei hauria de ser de descoberta i dautoafirmació, pren un caire inesperat que la desconcerta i la fereix. La relació amb la mare i làvia també canviarà, especialment a mesura que vagi coneixent els secrets de les seves respectives històries.La vida quotidiana, la maternitat, lamor, el desig, la feina, la pròpia imatge, el pas del temps, la cura dels qui ens són propers i, sobretot, els primers símptomes de maltractament en la parella, són temes presents i tractats en un to volgudament senzill: no es busca impressionar, ni moralitzar, sinó crear empatia.


L'Enginy


El sol ha començat a treure el cap tímidament. Tota la ciutat està tenyida de color taronja i és preciosa tot i el fum que encara l’envolta després de l’atac d’aquesta nit. Com que no sóc un vampir, quan els rajos del sol impactin sobre la meva pell no em passarà absolutament res. Ni me n’adonaré. No són prou potents per desfer tot el gel que porto a dins. No sóc un vampir, desgraciadament. Sóc una cosa molt pitjor». Totes les històries tenen dues versions. Hem escoltat l’Axel, ara és el torn de l’Odin. De El Prodigi han dit: «El Prodigi de Gerard Guix és el primer llibre d'una trilogia trepidant, un thriller que no et deixarà indiferent».



La isla de Bowen


1920. Todo comenzó con el asesinato del marinero inglés Jeremiah Perkins en Havoysund, un pequeño puerto noruego situado en el Ártico, y con el misterioso paquete que, antes de morir, Perkins envió a Lady Elisabeth Faraday. O quizá la historia empezara antes, cuando se descubrieron unas extrañas reliquias en el interior de una viejísima cripta medieval, pues fue precisamente una de esas reliquias imposibles la causa de que el malhumorado profesor Ulises Zarco, director de la sociedad geográfica SIGMA, se embarcara en una aventura inimaginable a bordo del Saint Michel. 



Emily the Strange: cada cop més estranya
L'Emily se'n va a viure a una altra ciutat amb la mare, els quatre gats i l'esperit de la bestia Millie. Però, com que sempre n'està pensant alguna, inventa un duplicador i, sense voler-ho, es duplica a ella mateixa. Al principi troba que això que hi hagi dues Emilys és fantàstic. Però, un dia, la còpia comença a pensar que és l'Emily autèntica, i comencen els problemes. Segona novel*la de l'Emily, aquesta nena que sempre va vestida de color negre, amiga de quatre gats, amant del costat més tenebrós de la vida.




Monster High: un institut monstruosament normal
Al Merston High, hi coneixerà la dolça Draculaura, una vampiravegetariana boja pel sol; i la Clawdeen Wolf, una malalta de la modaque s'ha de depilar entre classe i classe. També es farà amiga de laMelody Carver, que és nova a la ciutat. Per. podrà confiar que una"normi" guardi el seu gran secret?Benvinguts al Monster High! Serdiferent mola...Al Merston High, hi coneixerà la dolça Draculaura, una vampira vegetariana boja pel sol; i la Clawdeen Wolf, una malalta dela moda que s'ha de depilar entre classe i classe. També es farà amiga de la Melody Carver, que és nova a la ciutat. Per. podrà confiar queuna "normi" guardi el seu gran secret?






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada