13 de febrer del 2013

El bibliotecari recomana

Aquest febrer us recomanem dos llibres plens de fantasia i aventures.. Per una banda Memories de Idhun, un llibre que en realitat en són 6... Voleu descobrir què va passar a Idhun? O qui és el nigromant que vol dominar aquest món?
L'altre que usrecomanem és Grimpow, un llibre ple de poders secrets, bruixes, mags, cavallers amb passats foscors i Grimpow....un heroi involuntari escollit per salvar el món.

Memorias de Idhun. Laura Gallego

A Idhun es produeix la conjunció astral dels tres sols i les
tres llunes i el mag Ashran es fa amb el poder. Al nostre món, un guerrer i un mag exiliats d’aquell planeta han format la Resistència. També hi pertanyen els joves Jack i Victòria. Tots quatre tenen per objectiu posar fi a la tirania del nigromant, però Kirtash, el shek, un assassí enviat per Ashran, s’afanya a impedir-ho. Aquesta lluita entre uns i altres comença a Resistencia i continua a Triada on els membres de la resistència han arribat a Idhun per fer complir la profecia. La història conclou a Panteón on els oracles anuncien l’arribada imminent d’alguna cosa que farà canviar per sempre el destí de dos mons. Una trilogia de literatura fantàstica que ha encisat un munt de joves.


Grimpow : el camino invisible. Rafael Ábalos
Narració fantàstica que es desenvolupa dins el context
d’una edat mitjana fosca i inhòspita. La història arrenca un dia d’hivern amb una parella de rodamons: en Dúrlib i en Grimpow que, de manera fortuïta, ensopeguen amb el cadàver d’un cavaller enmig del bosc nevat. El mort engrapa dins la mà una pedreta a la qual atribueixen els poders d’un amulet. Cap dels dos no pot saber que es tracta d’una pedra cobejada tant per l’Església com pel monarca ni que la seva troballa els canviarà la vida, sobretot a en Grimpow, que es converteix en l’elegit per desxifrar el poder que amaga. Secrets, aventures, missatges en clau, enigmes, perills i moltes coses més conformen el
mosaic d’una narració seductora que fa de bon llegir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada