26 de setembre del 2012

El bibliotecari recomana

Hola a tots, aquest nou curs continuarem recomanant-vos lectures cada mes; i per començar us deixem amb un llibre de por que de ben segur no us deixarà indiferents, i un altre ple d'humor.
Vinga animeu-vos a llegir-los!

El llibre negre dels secrets

En Ludlow Mostela s'enfila d'amagat a  un cotxe de cavalls per fugir de la City...però no sap fins a quin punt aquest gest instintiu li canviarà la vida. A mitja nit arriba a un poble de mala mort on en Joe Zabiddou, un prestador molt particular, l'agafa com a ajudant. La feina consisteix a apuntar les confessions esgarrifoses dels clients del prestador: un enterramorts que desenterra cossos, un carnisser que enverina amb botifarres de rata...Així es va escrivint el llibre negre dels secrets. Però quina missió té aquest llibre? 
Us atreviu a descobrir-ho? 



Canelons freds

La Didi i la Monsti són dues adolescents que se les empesquen totes per entomar amb humor la vida quotidiana, la difícil relació amb els companys de classe, les dèries dels professors i els conflictes familiars. La Didi descobreix el poder alliberador d'escriure i transforma tot el que els passa en les aventures esbojarrades de dos personatges delirants: l'arqueòleg karateka i el seu amic Quimsta.









  


        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada