2 de març del 2012

Novetats literatura juvenil!

Aquest mes de març tenim algunes novetats...a veure si us animeu a llegir-les!

La porta dels tres panys

En Niko és un noi de 14 anys que un bon matí tria un altre camí per anar a l'institut i de sobte troba una porta que no havia vist mai... Atret pel misteri, hi entra i de cop es trobarà immers en un univers extrany on hi passen coses sorprenents: un univers es crea del no-res, un taller de rellotgeria ofereix viatges a la velocitat de la llum i un gat apareix i desapareix alhora. El que en Niko no sap és que té una missió important; per sort l'ajudaran uns nous amics que acaba de fer en aquest curiós món.





Dos velas para el diablo

Enmig de la Guerra Eterna entre àngels i dimonis, la jove Cat decideix anar a trobar els assassins del seu pare àngel. La Cat jurarà no descansar fins que descobreixi quin dimoni va matar el seu pare, però tot canviarà quan descobreixi de qui és filla...Ho voleu saber?









Aigües de tardor

La vida de l'Elisenda és normal: se'n surt bastant bé amb els estudis, juga a bàsquet i té un nòvio que sembla estimar-la molt... però alguna cosa ha fet dubtar de la seva relació, i quan li demana temps per aclarir els seu sentiments, aquest reacciona bruscament. Des de llavors intenta fugir d'ell. Per aquest camí de tempesta l'Elisenda coneix en René...








Amor al camp de futbol


La Sandra és una noi de 13 anys. Ella no suporta el futbol, però canvia d’opinió quan un noi guapíssim deixa propaganda  d’un equip de futbol femení que necessiten més noies. Així que decideix trocar a al seva amiga, Anne, per que l’aconselli. L’Anne per ajudar-la va a passar uns dies a casa seva, i ja de passo s’oblida d’en Jonas, que és el noi amb qui sortia.








El joven Sherlock Holmes: Muerte en el aire

A Londres, l'estiu del 1867, alCrystal Palace L'estrella del trapeci, Monsieur Mercure, es precipita al buit des d'una altura de cent peus i s'estrella contra el terra, a dos pasos d'on es troba el jove Sherlock Holmes.

Impressionat pel que acaba de presencia, el jove Sherlock decideix investigar què ha passat...





17 anys, primer viatge a Itàlia

El viatge de fi de curs sempre és important, i aquest cop l'objectiu serà Itàlia. Professors i alumnes descobriran plegats el país del Renaixement i els espaguetis; però també hi haurà enamoraments, bromes, parelletes i ardents xicots florentin...i moltes hores de viatge amb autocar, però al final tot haurà valgut la pena.








Musclos per sopar


En una família model alemanya, tots esperen la tornada del pare, que és de viatge de negocis. Han preparat molts musclos, el sopar preferit del pare. Però, passen les hores i el pare no torna, i poc a poc es va organitzant una mena de "revolta" que posarà en qüestió tots els valors de la família tradicional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada