28 de febrer del 2013

Diari del Greg: Això és massa!







L'Anouar Essione de 2n A s'acaba de llegir una nova aventura del Diari del Greg: Això és massa! Li ha agradat tant que li recomana a tothom que es vulgui riure una estona:


"El llibre va d'un noi, en Greg, que explica les coses que li van passant cada dia. Té un germà que sempre va en contra seu i a més el seu pare els ha apuntat als 2 a un equip de futbol. Els ha apuntat perquè els amics del seu pare se n'enriuen dels fills que té, diuen que no fan res.  
En Greg s'apunta al futbol, però sempre està a la banqueta perquè no li agrada, i quan l'entrenador el fa jugar de porter, i falta un minut pel final i li piten un penalti en contra, doncs ell s'ajup a mirar una flor (perquè li agraden molt) i li marquen..Però li fan una foto just de quan s'ajup i surt al diari de l'institut i tothom se n'enriu.

M'ha agradat perquè tota la col·lecció és molt divertida i et rius molt."

27 de febrer del 2013

L'escriptor/a del mes: Federico Moccia

Suposo que us sona el nom de Federico Moccia? Oi que sí? Normal, perquè en Federico és un dels fenòmens editorials més inversemblants dels darrers anys i un dels escriptors amb més èxit de novel·les romàntiques per a joves. 

Curiosament la seva primera novel·la, A tres metres sobre el cel, va costar molt que li publiquessin. Finalment es varen publicar unes poques còpies a una petita editorial, però aquests pocs exemplars varen començar a passar de mà en mà, i gràcies al boca orella, va acabar essent un èxit impressionant.

Aquí a la biblioteca en tenim aquests llibres, a què espereu a agafar-los???

A tres metres sobre el cel


Aquesta nit digues que m'estimes

 
Carolina s'enamora


Perdona però vull casar-me amb tu


Perdona si et dic amor


Tinc ganes de tu 

 


20 de febrer del 2013

Novetats de literatura juvenil!!!

Aquesta setmana han arribat unes quantes novetats de literatura juvenil que hem comprat, aquí us deixem amb alguns de nous llibres. Vinga no espereu i veniu a agafar-los!!!


Diari d'una Penjada 3: KTF! Ha nascut una estrella del pop


Diari d'una Penjada4: SMR sobre patins


Diari del Greg: La crua realitat



Diari del Greg: Això és massa! 


El tron de foc


Cançons per a la Paula

 

14 de febrer del 2013

La volta al món en 80 dies







L'Abdel El Abbassi de 2n E es va llegir el llibre d'en Julio Verne, La volta al món en 80 dies, un llibre ple d'aventures que li va agradar molt i us el recomana:


"Va d'un home de Londres ric que va fer un tracte amb un amic de que podia fer la volta al món en 80 dies apostant 20.000 lliures i va començar el viatge emocionant i ple d'aventures amb el seu majordom. Varen començar a anar per tot el món, en la Índia hi coneix l'amor de la seva vida i finalment arriba una hora tard, però al fer la volta al món tenia 12 hores de més per arribar. I per tant va guanyar els diners però amb el viatge ja s'havia gastat 19.000 lliures i per tant només en va guanyar 1.000!!!" 

13 de febrer del 2013

El bibliotecari recomana

Aquest febrer us recomanem dos llibres plens de fantasia i aventures.. Per una banda Memories de Idhun, un llibre que en realitat en són 6... Voleu descobrir què va passar a Idhun? O qui és el nigromant que vol dominar aquest món?
L'altre que usrecomanem és Grimpow, un llibre ple de poders secrets, bruixes, mags, cavallers amb passats foscors i Grimpow....un heroi involuntari escollit per salvar el món.

Memorias de Idhun. Laura Gallego

A Idhun es produeix la conjunció astral dels tres sols i les
tres llunes i el mag Ashran es fa amb el poder. Al nostre món, un guerrer i un mag exiliats d’aquell planeta han format la Resistència. També hi pertanyen els joves Jack i Victòria. Tots quatre tenen per objectiu posar fi a la tirania del nigromant, però Kirtash, el shek, un assassí enviat per Ashran, s’afanya a impedir-ho. Aquesta lluita entre uns i altres comença a Resistencia i continua a Triada on els membres de la resistència han arribat a Idhun per fer complir la profecia. La història conclou a Panteón on els oracles anuncien l’arribada imminent d’alguna cosa que farà canviar per sempre el destí de dos mons. Una trilogia de literatura fantàstica que ha encisat un munt de joves.


Grimpow : el camino invisible. Rafael Ábalos
Narració fantàstica que es desenvolupa dins el context
d’una edat mitjana fosca i inhòspita. La història arrenca un dia d’hivern amb una parella de rodamons: en Dúrlib i en Grimpow que, de manera fortuïta, ensopeguen amb el cadàver d’un cavaller enmig del bosc nevat. El mort engrapa dins la mà una pedreta a la qual atribueixen els poders d’un amulet. Cap dels dos no pot saber que es tracta d’una pedra cobejada tant per l’Església com pel monarca ni que la seva troballa els canviarà la vida, sobretot a en Grimpow, que es converteix en l’elegit per desxifrar el poder que amaga. Secrets, aventures, missatges en clau, enigmes, perills i moltes coses més conformen el
mosaic d’una narració seductora que fa de bon llegir.

6 de febrer del 2013

Lectura en veu alta de literatura juvenil

El passat dimecres 30 de gener varem llegir durant més d'una hora llibres de literatura juvenil en veu alta. Cada alumne va triar el llibre que més li agradava així com el capítol exacte des d'on començar...la resta va ser fàcil, i d'aquesta manera en Bilal, en Salohadin, l'Abdel, en Mohamed, l'Alí, i uns quants més varen llegir uns 5 minuts que els varen passar volant!

Varem llegir llibres tant diferents com El Duomo de David Nel·lo, la Bèstia d'Ally Kennen, Operació Nova York de Judy Allen, el Príncipe de la Niebla de Carlos Ruiz Zafón o Artemis Fowl: la cuenta atrás d'Eoin Colfer.