24 de gener del 2012

L'escriptor/a del mes: Javier Ruescas

En Javier Ruescas és un dels escriptors de moda amb només 25 anys! Li encanta escriure novel·la fantàstica, i a la biblioteca hi podreu trobar les dues primeres parts de la seva triologia Cuentos de Bereth, i el seu darrer èxit...

Tempus fugit: els lladres d'ànimes

El món tal i com el coneixiem ja no existeix, desde l'inundació que va arrassar els set continents, ara els humans viuen en estats-illes..Dins aquesta situació les vides de tres joves es creuaràn sense cap motiu aparent, però amb un destí comú...Tempus Fugit és una aventura moderna i fantàstica que combina el temps, l'amor i la naturalesa.Us animeu a llegir la sort d'aquests joves abans que l'amor els mati i el seu temps s'esgoti?



16 de gener del 2012

Novetats còmics!!!

Per als que us agradin els còmics aquí teniu algunes novetats:

Daredevil: Born again

Batman: año uno


Lobezno: honor


Sin city

Asterix: La cizaña

Asterix en Hispania

La Residencia de los dioses 

Objectiu: la Lluna

Tintín al país de l'or negre

Ghost in the shell

Mortadelo y Filemón : agencia de información

Arròs covat

Novetats literatura juvenil!

Aquest mes de gener hem comprat llibres i aquí us deixo algunes de les principals novetats que tenim, afanyeu-vos a agafar-les!!!
Arriba l'esperada la continuació de la saga d’en Francesc Miralles. Segur que recordeu en Christian i els seus amics pàl·lids...doncs bé, aquest cop, després dels tràgics esdeveniments a Highgate, en Christian i l’Alexia es veuran implicats en nous misteris i s’hauran d’enfrontar a una altre tribu de joves que intenten imitar els seus rituals però d’una forma massa violenta.
No us explicaré més, ho haureu d’esbrinar tot sols perquè escriure una línia més significaria mostrar molts dels secrets del llibre i val més que els descobriu vosaltres mateixos!!!



L'Isa se'n va una setmana a un complex turístic d'una illa grega, a buscar-hi sol, platja, festes, diversió... Però també hi trobarà nois, és clar, i descobrirà que de vegades no hi ha qui els entengui. Us animeu a descobrir les aventures i desventures de l'Isa? 








El diari lila de la Carlota no és una novel·la, tampoc un diari íntim qualsevol. La Carlota, encuriosida pel joc proposat per l'àvia, observa el món amb les "ulleres liles" i comprova com situacions quotidianes que semblaven inqüestionables resulten injustes i discriminatòries. ¿Qui s'ha inventat que en qüestions amoroses els nois han de prendre la iniciativa? ¿Per què el físic de les noies és més important que el dels nois? I topa, també, amb l'horror de les xifres: el 70 per cent dels pobres de la Terra són dones; el 65 per cent dels analfabets de la Terra són dones…




Ser quasi adolescent pot resultar molt molest. Ningú ho sap millor que el Greg Heffley, immers en el dur ambient del l’institut, on els xavalets que encara no han fet l’estirada han de compartir els passadissos amb ganàpies que ja s’afaiten dues vegades al dia...Al Greg l’han regalat un dietari i ha decidit escriure sobre les seves vivències a la escola, sobre la seva família, el seu millor amic, el Rowley, les festes, les patrulles de seguretat de l’escola... 






El pares de l’Aurora l’envien a viure a casa els avis. Ella està enfadada: se sent abandonada, com un paquet que fa nosa. La vida a cals avis és molt avorrida: el telèfon està just al costat de la butaca d’on l’avi només s’aixeca per menjar, no té ordinador, la seva millor amiga està lluny... A més, com que ha de repetir curs, va a una classe de nans malèfics. A poc a poc, però, descobreix que viure allunyada de les seves germanes no és tan terrible; i que si s’hi esforça pot arribar a treure fins i tot bones notes; i que algun dels nous companys no és absolutament insuportable. 

S´ha declarat la pesta i només en Marc pot evitar que l´epidèmia s´estengui. Però el malèfic bruixot cec li posa molts entrebancs. Endinseu-vos en l'univers fantàstic i ple d'aventures de la saga Cor de Drac, segur que en voldreu llegir més!
  












La Virgi ha guanyat un viatge a Itàlia i en Pau i en Lluc l'acompanyen. Tots tres estan disposats a relaxar-se i pasar-ho molt bé. Però, just abans de pujar a l'avió, descobreixen que tot ha estat un engay. Vols ajudar-los a descobrir qui hi ha darrere del fals premi? 










L'Oksa Pollock pensava que era una nena com les altres, però un vespre la seva vida fa un canvi radical i res no torna a ser com abans...
Una mica nerviosa pel seu primer dia de classe a la nova escola, l'Oksa veu com es desencadenen un seguit de fenòmens estranys dins la seva habitació: inesperadament, s'encén una de les seves nines, i les caixes de la mudança, encara sense buidar, comencen a explotar...

El bibliotecari recomana

Aquest mes de gener us deixem un parell de recomanacions... a veure si us animeu a llegir-les!!!

 Em toco els ullals i tinc por… Llegir El Prodigi té aquestes conseqüències!



El Prodigi explica la història d’un noi que es diu Axel. Arrel del divorci dels seus pares arriba a Barcelona (a Gràcia) i s’hi instal·la amb la mare. El to inquietant apareix ben aviat i, a mesura que avança la novel·la no només no ens deixa sinó que va a més, fins que al final… ai, al final!









Ghostgirl
La Charlotte haurà de viure mil i una perpècies per sobreviure en un món… com en diria… ple de mortals ensopits i robotitzats.
Sobreviure? Si ja està morta! Doncs sí, resulta que la vida en el més enllà no és gens fàcil. ¿Qui s’imagina que tot i estant morta hagis d’estudiar o treballar? En aquest segon llibre de la saga Ghostgirl, el món dels vius i dels morts s’entrellacen, qualsevol acció repercuteix a uns i altres.
En definitiva, Ghostgirl. El retorn  és una fantasmagòrica lectura que sens dubte us farà venir ganes de llegir-ne mé!



10 de gener del 2012

Nous llibres demanats!!!

Us adjuntem tres llibres que ha comprat la biblioteca i que aviat arribaran: 

 Diari del Greg: un pringat total
Retrum 2

El Maletí de l'agent secret